Borrmaskiner

Pelar/bänkborrmaskiner - Made in Sweden.

Sågar

Kapmaskiner från den enkla manuella bandsågen till de mest avancerade produktionskaparna. Runt om i världen uppskattas PEGAS för sin kvalitet.

Legoproduktion

För att kunna leverera världens mest kvalitativa pelarborrmaskiner, har vi under åren samlat på oss en bred erfarenhet av maskinbearbetning.

Maskinsäkerhet

Maskinsskydd för våra egentillverkade borrmaskiner.

Om Machinery Scandinavia

Machinery Scandinavia AB har i mer än 100 år, från grunden, tillverkat driftsäkra kugghjulsdrivna pelarborrmaskiner. Våra varumärken STRANDS, ARBOGA, IMA, SOLBERGA och NIDER är välkända världen över.

Med en service och kvalité utöver det vanliga ser vi till att kunden alltid känner sig trygg med Machinery Scandinavia AB som leverantör!

Läs mer om Machinery Scandinavia här

Pelarborr, fräsning och svarvning

All vår tillverkning sker i Rosenfors, i hjärtat av Småland. Här tillverkar vi våra MADE IN SWEDEN-produkter. Förutom pelarborrmaskiner levererar vi även bandsågar, klingkapar, plåtmaskiner och självklart reservdelar till hela vårt sortiment. 

Välj en pelarborr som håller i evigheter! Genom egenarbetade och egenmonterade detaljer ser vi till att alltid upprätthålla den kvalité som vi blivit så välkända för. Vi erbjuder dessutom alla former av lego, som svarvning, fräsning eller montage

Läs mer om vad Machinery Scandinavia kan!

Our brands