CNC-Operatör

 

Machinery Scandinavia AB är ett företag med mycket lång tradition och väl inarbetade varumärken. Under mer än 100 år har vi tillverkat kugghjulsdrivna pelarborrmaskiner med de kända svenska varumärkena ARBOGA, STRANDS, SOLBERGA och IMA. Vi tillverkar och monterar alla våra svenska märken i Rosenfors.

 

2017-10-03

 

 

Vi söker:

 

CNC-OPERATÖR

 

Som CNC-operatör hos oss kommer du arbeta i ett team med mycket erfarna maskin-operatörer och montörer. Arbetet kommer att bestå av många olika arbetsuppgifter, bland annat programmering, manuell/CNC-styrd bearbetning och montering.

Vi söker dig som har verkstadsteknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande kunskap genom flerårig erfarenhet. Vi förväntar oss att du har goda matematik- och datakunskaper samt erfarenhet av ritningsläsning samt mätmetoder. Du har utbildning/erfarenhet av konventionella maskiner samt CNC-styrda svarvar och fleroperationsmaskiner. Vana av relevanta styrsystem är meriterande. För rätt person, men med mindre erfarenhet, finns möjlighet till kompetensutveckling inom programmering och styr-system.

Vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper och söker dig som är självgående, initiativrik samt värdesätter kvalité och noggrannhet. Du har ett genuint intresse för teknik och söker själv nya lösningar samt trivs med nya utmaningar.

Vi erbjuder ett självständigt arbete med god arbetsmiljö i trivsamma lokaler och ett bra arbetsklimat med engagerade medarbetare. Vi erbjuder fast månadslön, flextid och friskvård.

För ytterligare information kan du gå in på vår hemsida www.mscab.se eller kontakta vår produktionschef på tel: 0495-49711, e-mail:  christer.aust@mscab.se

Vi tar emot ansökningar löpande till följande adress (via e-post eller vanlig post):

Machinery Scandinavia AB

Att: Marianne Ludvigsson

Tungatan 10, 57083 Rosenfors

E-post: marianne.ludvigsson@mscab.se

Ladda ner dokument för utskrift här: