Montör med elkunskap sökes

DINA ARBETSUPPGIFTER:

Du jobbar enskilt eller i grupp med montering av pelarborrmaskiner. Det är viktigt att du är snabb och kan hålla takten med övriga medarbetare. Arbetet kommer att vara förlagt på dagtid.

DIN BAKGRUND:

Vi söker dig som har relevant utbildning och erfarenhet från industrijobb och som gillar att jobba i högt tempo med bibehållen kvalitet.

För oss är din personlighet viktig. Du jobbar utifrån våra värderingar genom att vara ansvarsfull, engagerad och utstråla arbetsglädje. Du har ett eget driv, är kreativ och nytänkande. Vidare har du en positiv attityd, är noggrann, kvalitetsmedveten och tycker om att lämna ifrån dig ett bra utfört arbete.

Du ska kunna jobba självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter men även kunna arbeta bra i team med andra. Som person ser vi gärna att du är teknikintresserad, händig och praktiskt lagd.

Elkunskap är ett krav.

Vi erbjuder ett självständigt arbete med god arbetsmiljö i trivsamma lokaler och ett bra arbetsklimat med engagerade medarbetare. Vi erbjuder fast månadslön, flextid och friskvård.

INFORMATION OCH KONTAKT:

För mer information kontakta Fredrik Dahlén på tel: 0495-49704

Senaste ansökningsdag är 27/9.

Ansökningar skickas till Ann-Louise Karlsson, tel: 0495-49706 , ann-louise.karlsson@mscab.se

Vill du bli kontaktad
av en produktexpert?

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör
vi av oss till dig inom 24 timmar.