340 KATANA X-CNC-LR

340 KATANA X-CNC-LR

340 KATANA X-CNC-LR

Helautomatisk, 2-pelarstyrd, NC-styrd bandsåg byggd enligt gällande Europeiska normer. Bandsågen är avsedd för att kapa i automatisk cykel raka samt vinklade snitt. Kapacitet vinklade snitt till höger 60° och vänster 45°. Inställning av längd och vinkel sker automatiskt genom de inprogrammerade data som operatören fastställer. Löpande variationer är möjliga.

Alla rörelser och inställningar sker med mekanisk drift. Till ned-/returmatning av sågbågen samt fram-/tillbaka matningen av materialvagnen används kulskruvar medan sågbordets vinkelinställning arbetar med kugghjulsdrift. Seriemässig kapning av detaljer till stålkonstruktioner är lämpliga i maskinen.

Mer information

PEGAS bandsågar är kända för sin mångsidighet och tillförlitlighet och finns idag över hela världen. Varje maskin har en mängd tillbehör för att underlätta arbetet för operatören och säkerställa ett välgjort slutresultat.

Vi erbjuder alltid full service och support för såväl automatiska som halvautomatiska bandsågar. Till våra mest avancerade kapmaskiner erbjuder vi möjligheter till utbildning.

Teknisk specifikation