Sirio 370 SH-E

Sirio 370 SH-E

Sirio 370 SH-E

Halvautomatisk elektronisk vertikal cirkelsåg byggd enligt gällande Europeiska normer, utrustad med kylvätskesystem. Rekommenderad för kapning i höghållfasta stålmaterial, såväl solida som profiler. Elektropneumatisk styrning med hydraulisk matning av huvudets matning. Som tillbehör finns steglös hastighet ESC-utförande som ökar maskinens användbarhet från kapning i rostfria- till metallmaterial. Maskinen gerkapar från 45° höger till 60° vänster och nedmatas på en gejderstyrning. Slutväxel arbetar i oljebad med stort bronshjul (dia. 140 mm), växellådan består av tandremsdrift.

Observera att maskinen endast är avsedd för klinga med 40 mm hål.

Elektronisk kontroll. All manövrering av maskinen (inkl. såghuvudets rörelser, snabbmatning, arbetsstart, arbetsslut) programmeras på kontrollpanelen. Display för övervakning av klingans livslängd, hastighet, antal kapningar, kapningscykler, motoreffekt samt Autodiagnostic vid fel.

Ladda ner prospekt

Mer information

IMET har ett brett sortiment av klingkapar till de flesta ändamål. I det breda sortimentet tillhandahåller man allt från kapar som är manuella, halvautomatiska och helautomatiska.

I produktsegmentet finner ni även IMETs varumärke VELOX med sågar speciellet anpassade för att kapa aluminium.

Teknisk specifikation